Wij nemen voor het volledige of gedeeltelijke infrastructuur- en facilitair beheer een coördinerende rol op. Ook voor de organisatieontwikkeling en het strategisch veranderingsmanagement bieden we vanuit deze coördinatie antwoorden op maat.

Afhankelijk van de specifieke uitdagingen schakelen we als regisseur geselecteerde gespecialiseerde partners in. Voor de infrastructurele en facilitaire diensten werken we maximaal samen met lokale ondernemers en maatwerkbedrijven. Hierdoor verkleinen we de ecologische voetafdruk en geven we alle kansen aan een inclusieve tewerkstelling. Zelfs atelierwerking waarbij we patiënten of bewoners op een aangepaste manier betrekken bij het dagelijkse facilitair beheer, behoort tot de mogelijkheden.

Oplossingen op maat

Voor elke zorginstelling of zorggroep werken we voor de infrastructuur en de facilitaire dienstverlening op maat de juiste oplossingen uit die kostenefficiëntie combineren met ‘zorg voor de zorg’. Dankzij onze totaalaanpak werken wij altijd geïntegreerd, waardoor we maximale efficiëntiewinsten behalen met een doordachte organisatieontwikkeling. Deze integratie en coördinatie vormen onze onderscheidende kracht en toegevoegde waarde.

Geïntegreerd facility management

Verschillende facilitaire diensten en het infrastructuurbeheer zijn inhoudelijk en procesmatig met elkaar verweven. Door al deze processen geïntegreerd te analyseren én te organiseren, komen we tot slimme oplossingen die kosten besparen en de kwaliteit van de dienstverlening verhogen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Wij denken sterk met onze opdrachtgevers mee, zodat we zorginstellingen en –groepen met onze innovatieve full-service maximaal wapenen voor de uitdagingen van vandaag en de toekomst. 

Ontdek hier onze diensten