Wij bieden een full-service dienstverlening op maat van elke zorggroep of –instelling. Daarbij nemen we de regisseursrol op voor een geïntegreerde aanpak van verschillende uitdagingen: strategie- en organisatieontwikkeling, facility management en infrastructuurbeheer. We werken steeds vanuit een sterke coördinatie van alle processen, gezonde marktwerking door het inschakelen van de juiste externe partijen en het opzetten van win-win samenwerkingsvormen. Uiteraard gebeurt alles in nauwe samenwerking (co-creatie) met de zorginstelling zelf.

Strategie- en organisatieontwikkeling

Zorggroepen en –instellingen klaarstomen voor de toekomst vereist een strategische aanpak. De juiste koers bepalen én deze vervolgens realiseren via veranderingsmanagement, vraagt heel wat van uw organisatie. Wij bereiden de nodige veranderingen mee voor en ondersteunen uw zorgorganisatie - inclusief uw medewerkers via teamcoaching - bij de uitvoering en realisatie.

Lees meer
Strategie en organisatieontwikkeling
arseny-togulev-DE6rYp1nAho-unsplash

Facility management

We garanderen een full-service voor alle aspecten van het facility management. Dit omvat zowel outsourcing van bestaande facilitaire diensten, projectmanagement binnen de facilitaire diensten maar ook gespecialiseerde consultancy voor facilitaire processen.

Lees meer

Infrastructuurbeheer

Infrastructuurbeheer omvat zowel het dagelijks beheer als de succesvolle realisatie van omvangrijke renovatie- en nieuwbouwprojecten. Wij zijn gespecialiseerd in PPS-samenwerking met een brede waaier aan DBFMO-formules. Volledig op uw maat werken we de juiste aanpak en samenwerkingsvorm uit.

Lees meer
samuel-scalzo-iqGtaQnk3VM-unsplash