Ontdek hier ons aanbod voor facility management in de zorg. Onze full-service dienstverlening omvat alle facilitaire diensten die nodig zijn binnen de zorgsector, zowel op vlak van ‘wonen’ als ‘leven’. Met deze aanpak ontzorgen we zorginstellingen en –groepen zodat ze zich volledig op hun kernopdracht kunnen focussen: kwaliteitsvolle zorg voor de patiënt.

Outsourcing facility

Vanuit onze regisseursrol dragen wij de volledige verantwoordelijkheid voor de overgedragen facilitaire processen binnen de zorginstelling of –groep. Zowel de outsourcing van specifieke facilitaire taken als een full-service outsourcing behoren tot de opties. Voor elke samenwerking garanderen wij maatwerk, perfect passend bij uw behoeftes.

Lees meer
sincerely-media-EtyBBUByPSQ-unsplash
van-tay-media-47GH60NB-Rc-unsplash

Projectmanagement facility

Staat u voor een facilitaire uitdaging? Schakel onze projectmanagers in voor de volledige opvolging en coördinatie, tot en met de finale oplevering van het project. Dankzij onze expertise in facility management realiseren we niet alleen feilloos het project, we garanderen ook inhoudelijk toegevoegde waarde. 

Lees meer

Advies & consultancy facility

Tal van zorginstellingen en zorggroepen zitten door fusies of het opnemen van bijkomende zorgtaken in een ingrijpend veranderingstraject, zoals fusie, reorganisatie of herstructurering. Met advies op maat en consultancy ter plaatse leiden wij deze veranderingstrajecten zowel procesmatig als inhoudelijk in goede banen. 

Lees meer
gabrielle-henderson-HJckKnwCXxQ-unsplash