Naast outsourcing en projectmanagement behoort ook gespecialiseerd advies en consultancy inzake facility management tot het dienstverleningspakket van Into Facilities. Wij combineren onze expertise in veranderingsmanagement met onze ervaring in facility management om samen met uw medewerkers elke organisatie-uitdaging tot een succesvolle einde te brengen. Alle studie- of begeleidingsopdrachten die verbonden zijn met het facilitair beheer in uw zorginstelling- of groep behoren tot de mogelijkheden.

Waarom advies en consultancy voor uw facilitaire dienstverlening?

De zorgsector staat voor grote inhoudelijke en organisatorische uitdagingen. Deze uitdagingen situeren zich niet alleen op zorgvlak, ook de facilitaire dienstverlening moet zich aanpassen.

Strategische beslissingen 

Aanpassen aan de uitdagingen van morgen, vereist het nemen van de juiste strategische beslissingen vandaag. Deze beslissingen neemt u niet lichtzinnig, maar weloverwogen op basis van feiten.

Scenario’s in kaart, onderbouwd advies

Staat u voor belangrijke beslissingen inzake facility management voor uw zorginstelling of -groep? Vertrouw dan op de expertise van Into Facilities voor het uitvoeren van een adviesopdracht. Wij analyseren de situatie, brengen mogelijke scenario’s in kaart en geven een met cijfers onderbouwd advies. Zo maakt u met kennis van zaken de juiste strategische en operationele beslissingen.

Consultancy bij veranderingstrajecten

Niet alleen voor het uitvoeren van studieopdrachten kan u op ons rekenen. Veranderingen succesvol implementeren gaat niet zomaar. Wij zorgen voor een begeleiding op maat, waarbij we samen met uw medewerkers de beoogde verandering inzake facility management succesvol implementeren volgens de beproefde principes van veranderingsmanagement.

startae-team-7tXA8xwe4W4-unsplash (1)